Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα παιχνίδια του Xbox 360 μέσω των Games with Gold από τον Οκτώβριο του 2022

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Microsoft θα πάψει να προσφέρει τα καθιερωμένα παιχνίδια του Xbox 360 μέσω των Games with Gold. Αυτά αναφέρονται σε email που έστειλε η εταρεία σε συνδρομητές.

"Από την 1η Οκτωβρίου 2022, τα μηνιαία παιχνίδια που προσφέρονται στα μέλη των Xbox Game Pass Ultimate και Xbox Live Gold, μέσω του Games with Gold, δεν θα περιλαμβάνουν τίτλους του Xbox 360".


"Έχουμε φτάσει στο όριο της δυνατότητάς μας να προσθέτουμε παιχνίδια του Xbox 360 στον κατάλογο, όμως τα Games with Gold θα συνεχίζουν να περιλαμβάνουν τίτλους του Xbox One και αποκλειστικές εκπτώσεις κάθε μήνα".

Εννοείται πως η εξέλιξη αυτή δε επηρεάσει τα παιχνίδια του Xbox 360 που έχουν αποκτήθεί ήδη θα αποκτθουν ως τον Σεπτέμβριο του 2022, μέσω των Games, τα οποία θα παραμείνουν στη βιβλιοθήκη των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*