Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το επίσημο Ethereum NFT game της Formula 1

*
Το F1 Delta Time, το επίσημο Ethereum NTF game της Formula 1 που κυκλοφόρησε το 2019, ολοκλήρωσε άδοξα την πορεία του. Ο συγκεκριμένος τίτλος ήταν ένα από τα πρώτα αδειοδοτημένα NFT games και στις 15 Μαρτίου του 2022 άφησε τους χρήστες του (όλους όσους επένδυσαν χρόνο σε αυτό δηλαδή) στα κρύα του λουτρού, ανακοινώνοντας την παύση της λειτουργίας του μόλις μια μέρα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ακριβότερο NFT που πουλήθηκε μέσα στο 2019 ήταν ένα αμάξι για το F1 Delta Time, το οποίο αγοράστηκε προς 100.000 δολάρια. Αναρρωτιέστε τι απέγινε τώρα που τερματίστηκε η λειτουργία του παιχνιδιού; Τα εκάστοτε tokens που αγοράστηκαν εξακολουθούν να υπάρχουν, όμως δίχως το ίδιο το παιχνίδι είναι άχρηστα. Κάτι που σημαίνει πως ουκ ολίγοι χρήστες είδαν τις επενδύσεις τους να εξατμίζονται από τη μια μέρα στην άλλη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*