Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το GameStream από τις συσκευές Nvidia Shield

*
H Nvidia σκοπεύει να αφαιρέσει τη λειτουργία GameStream, που χρησιμοποιείται για να κάνει κάποιος stream PC games, από τα Shield TVs και τα tablets. Το GameStream υπάρχει στις συσκευές Nvidia Shield από τη στιγμή που έγιναν φορητές, επιτρέποντας το streaming παιχνιδιών από έναν υπολογιστή σε ανάλυση έως 4K, στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η αφαίρεση θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, μέσω ενός νέου update.

H Nvidia προτείνει στους χρήστες του Shield να χρησιμοποιούν στο εξής το Steam Link, που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Το μόνο που απαιτείται είναι η εγκατάσταση του Steam Link app στο Shield TV για να καταστεί εφικτό το streaming παιχνιδιών από το PC σας. Επιπλέον η Nvidia αναφέρει ως εναλλακτική το GeForce Now, όμως αν δεν εγγραφεί κάποιος στην υπηρεσία cloud gaming ως συνδρομητής, θα πρέπει να ξεχάσει τα 4Κ και τους υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης.


Μια προσωρινή λύση είναι να αρνηθείτε την πραγματοποίηση της ενημέρωσης για το Nvidia Games app, οπότε το GameStream θα συνεχίσει να λειτουργεί για μερικές ακόμα ημέρες. Όμως, η Nvidia προειδοποιεί ότι δεν θα υποστηρίζεται πλέον και κάποια στιγμή θα πάψει να λειτουργεί. Επιπλέον, για την πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το GeForce Now απαιτείται η τελευταία έκδοση του Nvidia Games app.

Μια ακόμα εναλλακτική είναι το ανοικτού κώδικα, Moonlight.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*