Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τo log in σε Nintendo Accounts μέσω των social media

*
H Nintendo θα σταματήσει να επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν login στους λογαριασμούς τους από τα social media και θα πάψει τη λειτουργία της υπηρεσίας Image Share σε 3DS και Wii U. Σταδιακά, η ιαπωνική εταιρεία διακόπτει την υποστήριξη για τις δύο προαναφερθείσες κονσόλες και στις 27 Μαρτίου 2023 θα βάλει λουκέτο στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν να κάνουν log in στο Nintendo Account τους μέσω ενός συνδεδεμένου λογαριασμό στο Twitter ή στο Facebook, όμως αυτό δεν θα είναι δυνατό από τις 25 Οκτωβρίου και μετά. Από την ημερομηνία εκείνη οι διαθέσιμες επιλογές για log in θα είναι με χρήση email και password ή μέσω λογαριασμού της Google ή της Apple.


Την ίδια ημέρα τερματίζεται η λειτουργία του Image Share, οπότε δεν θα μπορείτε να μοιράζεστε εικόνες στο Facebook και στο Twitter.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*