Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το online gaming για 15 τίτλους της Ubisoft

*
Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα βγάλει από την πρίζα τους servers αρκετών παιχνιδιών της. Τα πιο πολλά βρίσκονται στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια, όμως ανάμεσά τους υπάρχει και το VR game Space Junkies και απο τη στιγμή που είναι τίτλος multiplayer-only, δεν θα μπορείτε καν να ασχοληθείτε με αυτόν στο μέλλον. Ναι μεν το single player mode των παιχνιών της λίστα που παρατίθεται στη συνέχεια δεν επηρέζεται, όμως τα multiplayer modes τους δεν θα είναι διαθέσιμα από την 1η Σεπτεμβρίου και επιπλέον δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς DLCs.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως σε αυτή του Ghost Recon Future Soldier, το offline single player campaign θα παραμείνει ενεργό, όμως οι παίκτες θα πάψουν να μπορούν να ξεκλειδώσουν αντικείμενα μέσω του λογαριασμού τους στην Ubisoft. Ακόμα, για τα Assassin's Creed 3 και Far Cry 3, η απόφαση αφορά αποκελιστικά τις αρχικές εκδόσεις και όχι τα remasters.


Ο κατάλογος των παιχνιδιών έχει ως εξής:

- Anno 2070
- Assassin’s Creed 2
- Assassin’s Creed 3
- Assassin’s Creed Brotherhood
- Assassin’s Creed Liberation HD
- Assassin’s Creed Revelations
- Driver San Francisco
- Far Cry 3
- Ghost Recon Future Soldier
- Prince of Persia: The Forgotten Sands
- Rayman Legends
- Silent Hunter 5
- Space Junkies
- Splinter Cell: Blacklist
- ZombiU

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας, το κλείσιμο των διαδικτυακών υπηρεσιών για τα παραπάνω παιχνίδια, θα επιτρέψει στην Ubisoft να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην παροχή καλύτερων εμπειριών σε όσους ασχολούνται με νεότερους ή πιο δημοφιλείς τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*