Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεράστια πτώση πωλήσεων των NFTs, κατώτερος ο Ιούνιος του ’22 από τους τελευταίους 12 μήνες

*
Η παγκόσμιες πωλήσεις NFTs κατά τη διάρκεια του Ιούνιου του 2022 έπεσαν χαμηλότερα από τους 12 προηγούμενους μήνες, ετήσιο αρνητικό ρεκόρ. Σύμφωνα με την Chainalysis, εταιρεία ανάλυσης της βιομηχανίας των κρυπτονομισμάτων, οι πωλήσεις τους ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσα στον Ιούνιο του ’22.

Το νούμερο μπορεί να ακούγεται μεγάλο, όμως ωχριά μπροστά στα 12,6 δισεκατομμύρια που καταγράφηκαν τον Ιανουάριο του 2022, όπως και συγκριτικά με τους υπόλοιπους 12 μήνες που προηγήθηκαν του Ιουνίου. Τον Ιούνιο του 2021 οι πωλήσεις των NFTs βρίσκονταν ακόμα πιο χαμηλά, στα 648 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ethan McMahon, ένας από τους οικονομολόγους της Chainalysis, θεωρεί πως η μείωση των πωλήσεων των NFTs είναι φυσικό επακόλουθο της ευρύτερης πτώσης της αγοράς των κρυπτονομισμάτων. Η βιομηχανία τους τον Νοέμβριο του 2021 υπολογιζόταν πως αξίζει περίπου τρία τρισεκατομμύρια δολάρια, όμως έκτοτε έχει πέσει κάτω από το ένα τρισεκατομμύριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*