Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερα εκ. αντίτυπα σε 72 ώρες πούλησε το Palworld, ξεπέρασε Elden Ring και Hogwarts Legacy

*
Σίγουρα ούτε οι πιο αισιόδοξοι από την ομάδα των δημιουργών του δεν περίμεναν αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία του Palworld. Μέσα σε λίγες ώρες από το λανσάρισμά του σε PC (Steam), Xbox Series X και Xbox Series S, το παιχνίδι πούλησε 1 εκ. αντίτυπα, με τη συμπλήρωση 24 ωρών ο αριθμός τους διπλασιάστηκε και στη συνέχεια μέσα σε 40 ώρες είχε φτάσει τα 3 εκ.

Το επίτευγμα απολάλυψε με μια νέα της ανάρτηση στα μέσα κοινωικής δικτύωσης η developer, Pocketpair. Σημειώνεται ότι το "Pokemon με όπλα", όπως χαρακτηρίζεται το παιχνίδι, είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε έκδοση early access.

Ο τεράστιος αριθμός των παικτών του έγινε αφορμή να "φρακάρουν" οι servers και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε επείγον meeting με την Epic Games.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*