Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερα παιχνίδια ακύρωσε η Niantic μετά την απόλυση 90 υπαλλήλων

*
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, η Niantic ακύρωσε τέσσερα projets της. Περίπου 90 υπάλληλοι απολύθηκαν από την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Pokémon Go, αριθμός που αντιστοιχεί στο 8% του ανθρώπινου δυναμικού της. Στα projects που ακυρώθηκανε περιλαμβάνεται ένα Transformers game με τίτλο Heavy Metal and Hamlet, που η εταιρεία δημιουργούσε σε συνεργασία με την Punchdrunk.

"Πρόσφατα πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε τις εργασίες σε ορισμένα projects και να μειώσουμε το δυναμικό μας κατά 8%, προκειμένου να επικεντρωθούμε σε βασικές προτεραιότητες. Είμασετ ευγνώμωνες για την προσφορά όσων αποχώρησαν από τη Niantic και τους υποστηρίζουμε σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση", δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της Niantic.


Το προηγούμενο έτος το studio έβγαλε από την πρίζα το Harry Potter: Wizards Unite και το Catan: World Explorers. Συνεχίζει με το Pokémon Go, το Pikmin Bloom αλλά και το NBA All-World, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*