Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερα παιχνίδια για όλη την οικογένεια παρουσιάστηκαν στο OG Unwrapped event της Outright Games (trailers)

Τέσσερα νέα παιχνίδια, για όλη την οικογένεια ανακοίνωσε η Outright Games, κατά τη διάρκεια του OG Unwrapped event. To πρώτο και κυριότερο είναι ένας νέος τίτλος DC Justice League, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, για το οποίο έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες άδειες από τη Warner Bros. Interactive Entertainment. Αναμένεται εντός του 2023, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, PS5, Nintendo Switch και PC.



Το δεύτερο είναι το Star Trek Prodigy: Supernova, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του Paramount+. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι Star Wars poy απευθύνεται σε όλη την οικογένεα. Αναμένεται τον Οκτώβριο του 2022, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, PS5, Nintendo Switch, PC και Google Stadia. 



Ακολουθεί το DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms που είναι εμπνευσμένο από τη σειρά DreamWorks Dragons: The Nine Realms της DreamWorks Animation. Τα γεγονότα του διαδραματίζονται 1.300 χρόνια πριν από εκείνα της ταινίας How to Train Your Dragon. Θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2022, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, PS5, Nintendo Switch, PC και Google Stadia.



Τέλος, το PAW Patrol: Grand Prix βασίζεται στο PAW Patrol, ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως για παιδιά προσχολικής ηλικίας και υποστηρίζει co-op με τη συμμετοχή έως τεσσάρων παικτών. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, PS5, Nintendo Switch, PC και Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*