Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Day Before: H εταιρεία ανάπτυξης δημοσίευσε μήνυμα προς τους παίκτες που αμφισβήτησαν την όλη προσπάθεια

*
Ο δρόμος προς την κυκλοφορία του The Day Before ήταν αρκετά τραχύς και με πολλές δυσκολίες. Λίγο πριν ξεκινήσει η early access του παιχνιδιού, η Fntastic έδωσε το "παρών" στο X (πρώην Twitter) με ένα μήνυμα που αναφέρεται κυρίως στους παίκτες που αμφισβήτησαν την προσπάθεια της εταιρείας.

H Fntastic χρησιμοποίησε όλα της τα μέσα για να σαγηνέψει το κοινό και αναφέρει πως “φτιάξαμε το παιχνίδι αυτό ώστε να το απολαμβάνεις στο έπακρο καθώς μαζί θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να προσθέτουμε περιεχόμενο”. Στη συνέχεια, η εταιρεία αναφέρει πως “ δεχόμαστε κάθε είδους κριτική και δεν κρατάμε κακία σε κανέναν” θέλοντας να θίξει το ζήτημα σχετικά με τις κατηγορίες για εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχείων.

Το The Day Before έχει φτάσει ήδη στην κορυφή σε προτιμήσεις των παικτών στη Wishlist λίγο πριν αποσυρθεί με συνοπτικές διαδικασίες από το Steam, λόγω της διαμάχης για το εμπορικό σήμα. Επίσης, η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναβλήθηκε αρκετές φορές, ενώ τον Ιούνιο του 2022 εμφανίστηκε μια σελίδα, στην οποία ζητούσαν εθελοντές για να αναλάβουν ρόλους σχετικά με την μετάφραση και την διαχείριση της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.

O τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, εκτός απροόπτου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*