Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Elder Scrolls 6: Ο Phil Spencer αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποκλειστικότητας για Xbox

*
Ο επικεφαλής του τμήματος gaming της Microsoft αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη αποκλειστικότητα του The Elder Scrolls 6 για κονσόλες Xbox. Πρόσφατα λανσαρίστηκε το Starfield, ο νέος μεγάλος τίτλος της Bethesda και το studio θα ρίξει πλέον το βάρος στο προσεχές παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς RPG.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, ο Phil Spencer ρωτήθηκε αν το Elder Scrolls 6 θα είναι επίσης αποκλειστικότητα και πως η Microsoft καθορίζει αν βρίσκεται στον σωστό δρόμο με αυτή τη στρατηγική.


"Το εξετάζουμε κατά περίπτωση με τα παιχνίδια που δημιουργούμε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα παιχνίδια μας είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά μέσα – στις κονσόλες μας Xbox, σε υπολογιστές, επίσης μέσω cloud αυτά τα παιχνίδια μπορούν να αναπαραχθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα web".

"Βλέπουμε τα εκατομμύρια και εκατομμύρια παίκτών που θα έχουν πρόσβαση στο Starfield και σε άλλα παιχνίδια των Xbox Game Studios. Έχει να κάνει πραγματικά με το να δίνουμε στους παίκτες επιλογές σχετικά με το πώς θέλουν να παίξουν και να δημιουργήσουν τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*