Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Finals: Η Embark Studios αυξάνει τα μέτρα κατά των cheaters

*
Το online shooter The Finals κυκλοφόρησε ως free-to-play πριν από λίγες μέρες και χαίρει μιας μεγάλης βάσης παικτών που, αναπόφευκτα, συμπεριλαμβάνει και cheaters. Fans του παιχνιδιού έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πολλάκις στο subreddit του, αλλά και στον επίσημο server του στο Discord.

Τώρα, ο community lead Dusty Gustaffson δηλώνει πως η Embark αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα που την εμπόδιζε στο να προχωρήσει σε bans των cheaters αποτελεσματικά. Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία αυξάνει τα μέτρα εναντίον τους, επιδιορθώνοντας το εν λόγω τεχνικό πρόβλημα. Ο Gustaffson συμπλήρωσε επίσης πως το Easy Anti-Cheat δεν είναι το μοναδικό εργαλείο της εταιρείας για την αντιμετώπιση των cheaters και πως η ομάδα της Embark δουλεύει ακατάπαυστα για τη δραστική μείωσή τους.

Το The Finals διατίθεται σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*