Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Έκπληξη από την Supergiant Games με το Hades II (trailer)

Μια ανακοίνωση-έκπληξη από τα The Game Awards, ήταν το Hades II. Η Supergiant Games θα κυκλοφορήσει το πρώτο sequel στην ιστορία της και πρόκειται για τη συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Hades.

Η ελληνική μυθολογία παραμένει βασικό στοιχείο της θεματολογίας, ωστόσο αναφέρεται πως θα γίνει σύνδεση με τη γένεση της μαγείας. Η νέα πρωταγωνίστρια, επομένως, κατέχει πολλές δυνατότητες που βασίζονται σε μαγικά για να αντιμετωπίσει τέρατα, θεούς και φαντάσματα.


Τα χαρακτηριστικά στοιχεία του πρώτου παιχνιδιού, όπως το πόσο δραστικά αλλάζουν οι πίστες σε κάθε run, αφού πρόκειται για τίτλο roguelike.

Το Hades II αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PC μέσω Steam και Epic Games Store, αρχικά σε έκδοση Early Access πριν την πλήρη κυκλοφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*