Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Επιστροφή του Castlevania με το νέο DLC του Dead Cells (trailer)

Οι Motion Twin και Evil Empire ανακοίνωσαν το DLC Return to Castlevania για το Dead Cells. Γνώριμοι χαρακτήρες της σειράς Castlevania, όπως και το gothic setting του δημοφιλούς franchise, επιστρέφουν για μια ολοκαίνουργια ιστορία.

Μια πύλη που οδηγεί σε ένα επιβλητικό κάστρο εμφανίζεται ξαφνικά και ο πολεμιστής Richter μας ζητά να τον βοηθήσουμε, στο να κατατροπώσει μια πανούργα σκοτεινή δύναμη. Το DLC έρχεται με 14 κλασικά όπλα της σειράς Castlevania, όπως τα Vampire Killer, Throwing Ace και Holy Water. Επιπρόσθετα, φέρει 51 μουσικά κομμάτια από ολόκληρη τη σειρά, μεταξύ των οποίων είναι τα Vampire Killer, Bloody Tears και Simon Belmont’s Theme. Τέλος, θα προστεθούν 20 νέα outfits προς ξεκλείδωμα.


Το Dead Cells κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam), iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*