Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Γεμάτο αστέρες του Hollywood το cast του Crime Boss: Rockay City της 505 Games (trailer)

Η 505 Games και η INGAME STUDIOS, σε συνεργασία με την Epic Games, ανακοίνωσαν το Crime Boss: Rockay City. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ένα cooperative organized crime first-person shooter και διαδραματίζεται στη Florida τη δεκαετία του '90. Θα λανσαριστεί για PC (Epic Games Store) στις 28 Μαρτίου 2023 και εντός του ίδιου έτους θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5 and Xbox Series S και Xbox Series S.

Μετά την εκθρόνιση του προηγούμενου βασιλιά του εγκλήματις, έχει προκύψει ένα κενό εξουσίας στη Rockay City και υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τα σκήπτρα. Καλείστε να διαλέξετε την ομάδα σας με βάση τις ικανότητες και την εμπειρία των διαθέσιμων χαρακτήρων και να προβείτε σε παντός είδους εγκληματικές ενέργειες που θα σας φέρουν στον θρόνο.


Στο cast μετέχουν αστέρες του Hollywood όπως οι: Travis Baker, Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover, Damion Poitier, Danny Trejo, Vanilla Ice και Chuck Norris.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*