Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Η Digitial Extremes και η Airship Syndicate ανακοίνωσαν το Wayfinder (trailer)

Κατά τη διάρκεια των φετινών Game Awards 2022, η Digitial Extremes και η Airship Syndicate ανακοίνωσαν το νέο τους παιχνίδι με την ονομασία Wayfinder.

To Wayfinder αποτελεί το νέο εγχείρημα του διάσημου δημιουργού κόμικς, Joe “Mad” Madureira και πρόκειται για ένα character-based online action RPG, που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023 σε early access για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC. Το παιχνίδι θα κάνει επίσημη κυκλοφορία ως τίτλος free-to-play τον Φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς.

Ως Wayfinder, οι παίκτες θα πρέπει να υπερασπιστούν τον κόσμο της Evenor που μαστίζεται από τις δυνάμεις του Gloom, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Κάθε Wayfinder διαθέτει ξεχωριστές ικανότητες και σύστημα μάχης, που θα βοηθήσει τους παίκτες ως να είναι αποτελεσματικοί σε κάθε μάχη.

Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το νέο παιχνίδι της Airship Syndicate, το Wayfinder θα είναι διαθέσιμο σε closed beta στις 13 Δεκεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*