Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Ημερομηνία για το Hide ‘n’ Seek Mode του Among Us (trailer)

Το Among Us συνεχίζει να είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι multiplayer και το Hide ‘n’ Seek Mode που είχαμε δει πριν καιρό, έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, νέο trailer και επιπλέον λεπτομέρειες.

Αρχικά, το νέο mode δίνει στον seeker την ευκαιρία να ψάξει και να σκοτώσει τους επιζώντες μέσα στο πλοίο, όμως έχοντας ορισμένα εμπόδια όπως περιορισμένη ορατότητα.


Μεταξύ άλλων, θα προσφέρονται και νέα cosmetics για τους παίκτες, τη δυνατότητα να χαϊδεύουν τα κατοικίδιά τους και «άλλες εκπλήξεις για τους παίκτες». Το νέο update θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους κατόχους του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του update ορίστηκε για τις 9 Δεκεμβρίου, πρακτικά άμεσα. Με την έκδοση VR να έχει διατεθεί από τον προηγούμενο μήνα, το ενδιαφέρον για το Among Us συνεχίζει να διατηρείται μέσω νέου περιεχομένου για τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*