Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Νέα για το Dune: Awakening της Funcom (trailer)

Το Dune, ως σειρά, έχει πάρει τα… πάνω του μετά την κυκλοφορία της ταινίας, με άλλες να ακολουθούν κι ένα παιχνίδι στρατηγικής να έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα. Το επερχόμενο Dune: Awakening, από την άλλη, είναι παιχνίδι survival και σύντομα θα διατεθεί στους παίκτες.

Σε ένα καινούριο trailer, βλέπουμε πως -εικαστικά- το παιχνίδι είναι πολύ κοντά στο ύφος της ταινίας του Dennis Villeneuve. Οι παίκτες θα αναζητούν βασικά είδη, όπως νερό, στις αφιλόξενες ερήμους του πλανήτη Arrakis, παλεύοντας να αποκτήσουν τον έλεγχο του πολύτιμου spice.


Σε άλλες στιγμές, όμως, θα ρίχνονται στη μάχη ενάντια σε άλλους παίκτες. Κι από όσα φαίνονται, θα περιλαμβάνονται τόσο μάχες στο έδαφος, σώμα με σώμα ή μέσω αρμάτων, όσο και στον αέρα.

Το Dune: Awakening θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PC και Xbox Series X|S χωρίς να είναι ακόμη γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*