Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Παρουσιάστηκε το Warhammer 40,000: Space Marine II (trailer)

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και μέσα στην πληθώρα των τίτλων που παρουσιάστηκαν, υπήρχε και το Warhammer 40,000: Space Marine II.

Πιο συγκεκριμένα η Focus Entertainment προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου τίτλου που δημιουργείται από τους ανθρώπους της Saber Interactive και ο οποίος θα αποτελέσει τη συνέχεια του πετυχημένου Space Marine και της σειράς Warhammer 40,000. Σύμφωνα με το trailer που συνόδευε την ανακοίνωση, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσα στο 2023, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.


Εκτός από το βασικό κομμάτι του τίτλου, υπάρχει και μια ειδική έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει steelbook, επεισόδια επικεντρωμένα σε στιγμές από τη δημιουργία του παιχνιδιού καθώς ένα αγαλματίδιο του Lieutenant Titus, ο οποίος θα απεικονιστεί και πάλι από τον Clive Standen του Vikings.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*