Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Στις 19 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του Colossal Cave (trailer)

Κατά τη διάρκεια των φετινών Game Awards, η Cygnus Entertainment ανακοίνωσε πως το Colossal Cave θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, PC (μέσω Steam, Epic Games Store, Humble Store, Itch.io, Amazon) και Quest 2. To Colossal Cave θα γίνει διαθέσιμο και για PlayStation 4 και Xbox One σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

To Colossal Cave φέρνει στο προσκήνιο το αρχικό Colossal Cave Adventure, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1976. Στον τίτλο, οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν τον έναν πλήρως immersive κόσμο, όπου θα συναντήσουν δύσκολα puzzles και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Η Roberta Williams είναι γνωστή για την δουλειά της στην σειρά King’s Quest και θέλει να φέρει σε αυτά τα μέτρα το επερχόμενο Colossal Cave Adventure. Το Colossal Cave θα βασίζεται πιστά στο αρχικό παιχνίδι, προσφέροντας πληθώρα από features και περιοχές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*