Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2022: Το Blue Protocol έρχεται στη Δύση (trailer)

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το Blue Protocol, το εντυπωσιακό MMORPG που αναμένεται τις αρχές του 2023 στην Ιαπωνία, θα κυκλοφορήσει και εκτός Ιαπωνίας.

Τα καθήκοντα για την ευρύτερη κυκλοφορία θα αναλάβει η Amazon, σε μια συνεργασία που δεν περιμέναμε. Στόχος είναι να διατεθεί για PlayStation 5, PC και Xbox Series X|S στο δεύτερο μισό του 2023, δηλαδή λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία στην Ιαπωνία.


Στο Blue Protocol, οι παίκτες θα βρεθούν σε ένα φανταστικό περιβάλλον, συγκεκριμένα στον κόσμο του Regnas όπου οι μάχες δεν σταματούν ποτέ. Ο πλανήτης θα σωθεί κι η ισορροπία θα έρθει μόνο από το χέρι των παικτών, οι οποίοι δημιουργούν τον χαρακτήρα τους επιλέγοντας μέσα από πέντε διαθέσιμες κλάσεις.

Θα είναι ένας τίτλος free-to-play με προαιρετικές αγορές που θα αφορούν κυρίως cosmetics και δεν θα επηρεάζουν το παιχνίδι σε θέμα ισορροπίας.

Ακολουθεί το trailer που αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του The Game Awards, δίνοντάς μας καλύτερη εικόνα για το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*