Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Ανακοινώθηκε το action adventure game Jurassic Park: Survival (trailer)

Η Saber Interactive ανακοίνωσε το single-player action adventure game Jurassic Park: Survival, χωρίς να αποκαλύψει το πότε θα κυκλοφορήσει. Ο τίτλος αναπτύσσεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Στο Jurassic Park: Survival παίζουμε ως η Dr. Maya Joshi, μια επιστήμονας που δεν πρόλαβε να δραπετεύσει από τη νήσο Nublar στο πλαίσιο εκκένωσης και πλέον μάχεται για να κρατηθεί στη ζωή σε ένα περιβάλλον γεμάτο από δεινόσαυρους. Καθώς τη βοηθάμε να επιβιώσει, θα μπορούμε να εξερευνήσουμε ολόκληρο το νησί και να ανακαλύψουμε το πλούσιο οικοσύστημά του. Ο τίτλος θα περιέχει πολλή δράση και first-person stealth που θα προκαλέσει την αγωνία και την ένταση, που σίγουρα θυμούνται οι fans του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*