Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Ανακοινώθηκε το action RPG No Rest for the Wicked και έρχεται σε Early Access στις αρχές του 2024 (trailer)

Η Private Division και η Moon Studios της σειράς Ori ανακοίνωσαν το νέο action RPG No Rest for the Wicked. Ο τίτλος αναπτύσσεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam) και θα γίνει διαθέσιμος μέσω Early Access για PC μέσα στους πρώτους 4 μήνες του 2024. Το πλήρες λανσάρισμά του αναμένεται σε όλες τις πλατφόρμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται στο έτος 841, αμέσως μετά τον θάνατο του βασιλιά Harol. Το στέμμα περνά στα χέρια του αλαζόνα γιού του, Magnus, ενώ την ίδια ώρα επιστρέφει ο λοιμός, σκορπώντας τον θάνατο με τρομακτικά γρήγορο ρυθμό. Η Madrigal Seline, μια απίστευτα φιλόδοξη γυναίκα της εκκλησίας, βλέπει την αρρώστια αυτή ως μια ευκαιρία να αναδειχθεί στα μάτια του Θεού της. Παράλληλα, η κυβέρνηση βρίσκεται σε πόλεμο με ομάδες επαναστατών, που αποσκοπούν στο να αναλάβουν τον έλεγχο του κόσμου.


Εμείς αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός Cerim, ενός μέλους μιας ομάδας μυστηριωδών θρησκευτικών στρατιωτών με απίστευτες δυνάμεις. Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση του λοιμού με κάθε κόστος, κάτι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν εμπλεκόμαστε στο χάος που επικρατεί στον κόσμο, εξαιτίας των υπόλοιπων χαρακτήρων που μάχονται μεταξύ τους.

Το No Rest for the Wicked θα διαθέτει και online multiplayer με υποστήριξη co-op 4 ατόμων. Δείτε το πρώτο δείγμα μέσα από το trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*