Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Ανακοινώθηκε το Exodus, ένα νέο sci-fi action adventure RPG από βετεράνους της BioWare (trailer)

Οι Wizards of the Coast και Archetype Entertainment ανακοίνωσαν το Exodus, ένα νέο sci-fi action adventure RPG. H Archetype Entertainment είναι ένα νέο στούντιο που δημιουργήθηκε από πρώην developers της BioWare, με επικεφαλή τον James Ohlen. Το Exodus θα είναι η πρώτη της κυκλοφορία και θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Το πότε παραμένει άγνωστο, καθώς δε δόθηκε η παραμικρή ένδειξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν διαθέσιμες, το Exodus θα περιέχει μια μεγάλη ιστορία που θα φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των πράξεών τους, καθώς πραγματεύεται το ζήτημα της διαστολής του χρόνου. Κάθε τους απόφαση θα φέρει μεγάλο αντίκτυπο στους χαρακτήρες του παιχνιδιού, αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.


Στον κόσμο του Exodus, το ανθρώπινο γένος έχει εγκαταλείψει τη Γη αναζητώντας ένα νέο σπίτι σε έναν εχθρικό γαλαξία. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του Traveler, ο οποίος αποτελεί την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για επιβίωση. Στόχος του είναι η κλοπή εξωγήινων όπλων και τεχνολογιών, προς υπεράσπιση της φυλής του απέναντι σε μια τρομακτική απειλή που ακούει στο όνομα Celestials. Στην προσπάθειά του αυτή θα επισκεφτεί πολλούς διαφορετικούς πλανήτες και θα ανακαλύψει χαμένα μυστικά του διαστήματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*