Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Ανακοινώθηκε το Thraser, το νέο cosmic racer από τον καλλιτέχνη και συνθέτη του rhythm game Thumper (trailer)

Το Thraser είναι το επόμενο παιχνίδι του καλλιτέχνη και συνθέτη Brian Gibson, του υπεύθυνου για το rhythm game Thumper που έκανε ντεμπούτο το 2016. Το καινούργιο cosmic racer υπόσχεται ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC (Steam) το 2024. Ο τίτλος θα υποστηρίζει και VR, με μόνη επιβεβαιωμένη πλατφόρμα τα headsets Oculus Quest. Για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται ούτε συγκεκριμένες κονσόλες, ούτε συγκεκριμένα μοντέλα Quest, αν και περιμένουμε σύντομα τις σχετικές λεπτομέρειες.

Στο Thraser θα ταξιδέψουμε στο διάστημα, μέσα από εντυπωσιακά σκηνικά γεμάτα χρώμα και μουσική, έχοντας να αποφύγουμε εμπόδια ενώσω κινούμαστε με ακραίες ταχύτητες. Το πρώτο trailer μας θυμίζει έντονα το Thumper και μας προετοιμάζει για ότι νέο μας περιμένει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*