Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Φήμες για ανακοίνωση νέου τίτλου Dishonored

*
Ο leaker NateDrake ενδεχομένως να φέρνει νέα που θα ευχαριστήσουν τους fans της σειράς Dishonored, αφού με βάση τα λεγόμενά του ενδέχεται να δούμε τον επόμενο τίτλο της στα φετινά The Game Awards.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης που αναμένεται στις 7 Δεκεμβρίου θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της Arkane Lyon. Δεν ανέφερε το Dishonored με το όνομά του, όμως χάρη στο πρόγραμμα της Bethesda που διέρρευσε τον περασμένο Σεπτέμβριο γνωρίζουμε πως το τρίτο παιχνίδι της σειράς βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2020. Τότε έφερε ως παράθυρο κυκλοφορίας το έτος 2024, κάτι που, εφόσον ευσταθεί, σημαίνει πως η πιθανότητα να το δούμε στα The Game Awards είναι μεγάλη.

Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο, καθώς η διοργάνωση πλησιάζει και το Enternity.gr θα σας κρατά ενήμερους για όλες της τις ανακοινώσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*