Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Ο Geoff Keighley παραδέχεται πως ο χρόνος ομιλίας των νικητών ήταν υπερβολικά περιορισμένος

*
Ύστερα από τα παράπονα developers για τον περιορισμένο χρόνο ομιλίας των νικητών στα φετινά The Game Awards, ο δημιουργός και παρουσιαστής τους, Geoff Keighley, έδωσε την απάντησή του με μια ανάρτηση στο X. Αφότου συμφώνησε πως ο χρόνος που είχαν οι νικητές για την ευχαριστήρια ομιλία τους ήταν πολύ μικρός (γύρω στα 30 δευτερόλεπτα), είπε πως ζήτησε από την ομάδα του να φανεί πιο ευέλικτη καθώς περνούσε η ώρα. Καταλήγοντας ανέφερε πως, παρότι κανείς δεν διακόπηκε πρόωρα, πρόκειται για ένα ζήτημα που σίγουρα θα υποστεί αλλαγές στο μέλλον.

Ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους οι νικητές ήταν πραγματικά ελάχιστος. Το show διήρκησε σχεδόν 4 ώρες και οι ομιλίες των νικητών έφτασαν μόλις τα 10 λεπτά. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν, με πολλούς να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα μεγάλο ελάττωμα του show, το οποίο υπάρχει για να γιορτάσει τη δουλειά των developers πάνω στα σημαντικότερα games ολόκληρου του έτους. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Keighley, αυτό αναμένεται να αλλάξει στις επόμενες διοργανώσεις.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*