Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Σημαντική αύξηση των ανακοινώσεων σε σχέση με πέρσι

*
Σημαντικά αυξήθηκαν οι ανακοινώσεις στα The Game Awards 2023, σε σύγκριση με το περσινό eνent. Σύμφωνα με δεδομένα που δημοσιεύει η Fancensus, φέτος υπήρχαν 61 τίτλοι, 50% περισσότεροι σε σχέση με τα The Game Awards 2022.

To 51% των ανακοινώσεων αφορούσαν action/adventure games, με την κατηγορία των RPGs να είναι δεύτερη με 16%. Το 18% των τίτλων που παρουσιάστηκαν ήταν παραγωγές AAA. Από το σύνολο των ανακοινώσεων, το 31% ήταν παιχνίδια ΑΑ και το 30% mid-tiers. developed games accounted for 30% of new announcements.


Όσον αφορά τη δημοσιογραφική κάλυψε, έξι ώρες μετά τις ανακοινώεις, το Monster Hunter Wilds της Capcom ήταν στην κορυφή των ειδήσεων στο 74% των ΜΜΕ. Ακολούθησαν από πολύ κοντά το trailer για το Senuas Saga: Hellblade II της Ninja Theory και αυτό του Jurassic Park: Survival.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τα The Game Awards 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*