Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us Online: Τα πρώτα σχόλια των developers του μετά την ακύρωσή του από τη Naughty Dog

*
Μετά την ακύρωση του The Last of Us Online από τη Naughty Dog που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, developers του multiplayer project μιλούν για τον τίτλο στον οποίο δούλευαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Nathaniel Ferguson, technical designer του τίτλου, σχολίασε πως το να δουλεύει για το συγκεκριμένο project ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, συμπληρώνοντας πως “θα είναι πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο για ‘μένα. Αυτή είναι μια λυπητερή μέρα (της ακύρωσής του), αλλά το μέλλον κρύβει σίγουρα πολύ φωτεινούς ορίζοντες”.

Ο game designer Karl Morley είπε ότι “παίζοντάς το The Last of Us Online πέρασα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο multiplayer game”, ενώ ο dialogue director Kat McNally από τη μεριά του δήλωσε πως “η ακύρωση ενός παιχνιδιού δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά είμαι περήφανος για το στούντιο και για όλα όσα καταφέραμε με αυτό το project”.

Λίγο μετά την ακύρωση του The Last of Us Online, η Naughty Dog επιβεβαίωσε πως έχει πάνω από ένα single-player game στα σκαριά για το μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*