Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us Part 1: Πολλά τα παράπονα των PC gamers, διερευνά τα προβλήματα η Naughty Dog (video)

*
Η έκδοση του The Last of Us Part 1 για PC έχει δεχτεί έντονη κριτική λόγω των προβληματικών επιδόσεων και των συχνών crashes. Τη μεταφορά σε υπολογιστές είχαν αναλάβει η Naughty Dog και η Iron Galaxy και μετά από μια μικρή καθυστέρηση, το παιχνίδι κυκλοφόρησε μέσω Steam και Epic Games Store στις 28 Μαρτίου. Τη στιγμή αυτή, οι περισσότερες κριτικές στην πλατφόρμα της Valve είναι αρνητικές.

"Απαίσιο optimization. Το παιχνίδι θέλει πάνω από 8 gigs VRAM σε medium settings, με 100% χρήση της CPU στο μενού", αναφέρει ένα από τα user reviews.


"Είναι πραγματικά λυπηρό να το λέμε, αλλά αυτό είναι φρικτό port για υπολογιστές", γράφει ένας άλλος χρήστης. «Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχω αγοράσει αυτό το παιχνίδι 3 διαφορετικές φορές ήδη… Οπότε είναι λυπηρό να λέμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι φρικτά βελτιστοποιημένο για υπολογιστές."

Ακόμα ένας χρήστης υποστηρίζει ότι το παιχνίδι του έχει κολλήσει 12 φορές μέσα σε 3,5 ώρες.

Η ίδια κατάσταση και σε σχετικό thread στο forum Resetera.

Εν τω μεταξύ, προκαλεί εντύπωση η απουσία reviews από το Metacritic κατά το λανσάρισμα του τίτλου. Λογικά όλα τα ΜΜΕ έλαβαν καθυστερημένα το review code.

Content creators, όπως ο YouTuber DreamcastGuy περιγράφουν την εμπερία τους, τονίζοντας τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, όπως χρόνοι φόρτωσης δύο λεπτών σε σύστημα με SSD και συχνα κολλήματα.



Από πλευράς της, η Naughty Dog παρακολουθεί το θέμα και διερευνά τα παράπονα των παικτών.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*