Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us Part 3: Ο voice actor του Tommy λέει πως δεν υπάρχει ακόμα σενάριο για το επόμενο sequel της σειράς

*
Σε νέα του συνέντευξη ο Jeffrey Pierce που δάνεισε τη φωνή του στον Tommy Miller των The Last of Us, ανέφερε πως δεν υπάρχει ακόμα σενάριο για τον τρίτο τίτλο της σειράς. Όπως είπε συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για project το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτήν τη στιγμή, παρόλο που τον περασμένο Ιούλιο υπήρξαν φήμες σχετικά με το casting του The Last of Us Part 3.

Η αλήθεια είναι πως, όσο δυσάρεστο και αν ακούγεται αυτό το νέο για τους fans του franchise, δεδομένου του χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου τίτλου (7 χρόνια), το επόμενο παιχνίδι ενδέχεται να απέχει πολλά χρόνια από την κυκλοφορία του. Στο μεταξύ ξέρουμε πως το remaster του The Last of Us Part II θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 19 Ιανουαρίου 2024, ενώ η Naughty Dog εξακολουθεί να έχει στα σκαριά έναν multiplayer τίτλο που θα βασίζεται στο σύμπαν της σειράς.

Πάντως, ο Pierce συμπλήρωσε πως κάποια στιγμή θεωρεί ότι θα πάρει όντως στα χέρια του το σενάριο του The Last of Us Part 3, αν και κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*