"Το χειρότερο από όλα, οι πραγματικά σκληροπυρηνικές απειλές για τη ζωή που δεχτήκαμε και φροντίσαμε να βεβαιωθούμε ότι δεν ήταν από κάποιους που έμεναν κοντά μας", είπε η Bailey.
"Απείλησαν τον γιο μου που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια όλου αυτού και ναι, ήταν σκληρό. Αλλά, ξέρετε, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μου έμαθε να κρατάω αποστάσεις".
Η πλειοψηφία των απειλών οφείλονταν στο γεγονός ότι στο The Last of Us: Part ΙΙ, η Abby, σκοτώνει τον Joel. Ήταν μια στιγμή που σόκαρε πολλούς fans, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται για τη συμπεριφορά τους.
Ανησυχίες σε στρατιωτικό επίπεδο είχε προκαλέσει η ισχυρή CPU του PlayStation 2




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity