Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us Part III Διαρροή: Πρώτες πληροφορίες για το σενάριο (και όχι μόνο)

*
Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη το παραμικρό για το The Last of Us Part III, αλλά μία σειρά από διαρροές «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, μέρος της πλοκής αφορά μια ομάδα ανθρώπων που επιβιώνει στα περίχωρα μιας μετα-αποκαλυπτικής πόλης με βάση ένα βικτωριανό σπίτι.

Η Naughty Dog ξεκίνησε το casting με στόχο να βρει κάποιους χαρακτήρες για βασικούς ρόλους. Ένας από αυτούς θα είναι ο ήρωας Lucas, ο οποίος «χτίζει» μια σχέση με έναν άλλο νεαρό της ομάδας που φαίνεται πως έχει στραφεί προς την «σκοτεινή» του πλευρά. Δεύτερος χαρακτήρας είναι ο Mason, ένας πρώην στρατιώτης και ο οποίος καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το με ποιους θα συνεργαστεί μετά την αλλαγή στη διοίκηση της ομάδας.


Αρχηγός της ομάδας είναι η Val και ο Esra είναι ο μεγάλος της εσωτερικός αντίπαλος. Αναφορές γίνονται και σε μια ηρωίδα με όνομα Gracis. Κάποιος άλλος insider αναφέρει ότι το motion capture και η εγγραφή ήχου ξεκινάει αργότερα μέσα στη χρονιά και η Ellie θα έχει ένα ρόλο τουλάχιστον όσο μεγάλο είχε στο The Last of Us Part II.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*