Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Pokémon Company ερευνά για τυχόν παραβιάση των πνευματικών της δικαιωμάτων από το Palworld

*
H The Pokémon Company έσπασε τη σιωπή της για το Palworld και δηλώνει ότι ερευνάει το κατά πόσο οι δημιουργοί του έχουν παραβιάσει τα πνευματικά της δικαιώματα.

Το Palworld είναι διαθέσιμο σε έκδοση early access για PC και Xbox και μέσα σε μόλις πέντε ημέρες έχει πουλήσει περισσότερα από 8 εκ. αντίτυπα. Όμως, για πολλούς η επιτυχία του οφείλεται στο γεγονός ότι ο σχεδιασμός των χαρακτήρων του μοιάζει με τα Pokemon και δεν είναι λίγοι αυτοί που το κατηγορούν για αντιγραφή.


Η ανακοίνωση της The Pokemon Company αναφέρει τα εξής:

"Λάβαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με παιχνίδι άλλης εταιρείας που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2024".

"Δεν έχουμε παραχωρήσει καμία άδεια για τη χρήση πνευματικής ιδιοκτησίας ή περιουσιακών στοιχείων που σχετίζονται με τα Pokémon σε αυτό το παιχνίδι. Σκοπεύουμε να διερευνήσουμε και να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση τυχόν πράξεων που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής μας ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα Pokémon".

"Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε κάθε Pokémon και τον κόσμο του, και θα εργαστούμε για να φέρουμε τον κόσμο κοντά μέσω των Pokémon στο μέλλον". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*