Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Smurfs: Village Party - Ευκαιρία για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με φίλους και την οικογένεια

Η Microids και η Balio Studio ανακοίνωσαν το The Smurfs: Village Party. Θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

Ο μπάρμπα- Στρουμφ ετοιμάζει ένα ξεχωριστό πάρτι! Για την περίσταση αυτή ζητά από όλα τα Στρουμφάκια να πάρουν μέρος στις προετοιμασίες για να μείνει το πάρτι αξέχαστο! Καθαρίστε το χωριό και προσκαλέστε όλα τα Στρουμφάκια στην εκδήλωση, αλλά προσέξτε τον Δρακουμέλ που έχει ακούσει για το πάρτι και θα κάνει ό,τι μπορεί για να το χαλάσει…


Στο party mode, συγκεντρώστε τους φίλους και την οικογένειά σας για ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε 50 mini games εμπνευσμένα από τον κόσμο των Στρουμφ. Στο adventure mode θα λάβετε μέρος σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο αποστολές, θα γνωρίσετε πάνω από 100 εμβληματικά Στρουμφ και θα εξερευνήστε 10 διαφορετικές περιοχές, από το χωριό των μπλε πλασμάτων μέχρι το άντρο του Δρακουμέλ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*