Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher 4: Φαίνεται πως επιστρέφει ο Geralt of Rivia

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο director του The Witcher 4, Sebastian Kalemb, άφησε να εννοηθεί ότι ο Geralt of Rivia θα επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι της σειράς, όμως μένει να δούμε αν είναι ο βασικός πρωταγωνιστής ή όχι. Μιλώντας στο Lega Nerd, ο Kalemb είπε:

Το Witcher 4 δεν θα κυκλοφορήσει για μερικά χρόνια και θα περάσει πολύς καιρός από το προηγούμενο, επομένως δεν μπορούμε να στοχεύσουμε απλώς το κοινό που ήδη λατρεύει το έπος.


Πρέπει επίσης να οικοδομήσουμε μια νέα κοινότητα. Σε αυτό το σημείο, πιστεύω ότι μπορώ να πω ότι θα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου για πολλούς παίκτες, χωρίς να ξεχνάμε τους παλαιούς θαυμαστές που εξακολουθούν να επιθυμούν να απολαμβάνουν τις περιπέτειες του Geralt.

Ναι μεν δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα reboot για τη σειρά που κορυφώθηκε το 2015 με το The Witcher 3: Wild Hunt, όμως θα είναι "φιλικό" προς όλους τους νέους παίκτες. Για να δούμε, ο Doug Cockle θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Geralt; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*