Σύμφωνα με τον Ganszyniec, η απόφαση ελήφθη σε προχωρημένο στάδιο της ανάπτυξης χωρίς τη συμβολή των σεναριογράφων, μετατοπίζοντας το επίκεντρο της αφήγησης προς την προετοιμασία του κοινού για τη συνέχεια, αντί για μια βαθύτερη εξερεύνηση των χαρακτήρων.
Με το The Witcher Remake να βρίσκεται τώρα σε φάση ανάπτυξης, ελπίζει ότι η νέα έκδοση θα έχει επιτέλους ένα πιο ανοιχτό τέλος, επιτρέποντας στον Geralt μεγαλύτερο θεματικό χώρο. Παρά την κριτική του, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το remake θα προσφέρει με επιτυχία το σχεδόν 20 ετών κλασικό παιχνίδι στο σύγχρονο κοινό.
Η COSMOTE TELEKOM ρίχνει την βόμβα: COSMOTE TV, Netflix και Disney+ με μια συνδρομή



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity