Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θύμα "εκστρατείας μίσους" έπεσε το The Day Before, σύμφωνα με τη Fntastic

*
Η Fntastic υποστηρίζει ότι το The Day Before ήταν το θύμα μιας "εκστρατείας μίσους" εναντίον του από συγκεκριμένους bloggers, που έβγαλαν χρήματα εξαπατώντας το κοινό. Τα παραπάνω απότελούν μέρος της "υπερασπιστικής γραμμής" που χτίζει η εταιρεία σχετικά με τις εργασιακές πρακτικές που εφαρμόζει και το αμφιλεγόμενο παιχνίδι, οι servers του οποίου έκλεισαν αυτή την εβδομάδα, μόλις δυο μήνες μετά το λανσάρισμά του. Η Fntastic σημειώνει ότι σκοπός της εήταν να δώσει επίσημη απάντηση και να αναφερθεί στις πολλές ψευδεις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το studio ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο μόλις τέσσερις ημέρες μετα την κυκλοφορία του The Day Before, υποστηρίζοντας ότι το παιχνίδι ήταν αποτυχημένο οικονομικά και δεν υπήρχαν τα χρήματα για να συνεχίσει να υφίσταται. Η διστακτικότητα της Fntastic να δείξει εκτεταμένα πλάνα από τον τίτλο, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη ότι για την ανάπτυξή του είχαν στρατολογηθεί εθελοντές και οι κατηγορίες για διαφημιστικό υλικό που περιλάμβανε στοιχεία από άλλα παιχνίδια, οδήγησαν πολλούς στη σκέψη ότι το The Day Before δεν θα στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων.


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση της Fntastic.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*