Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θύμα hackers η Riot Games, ζητάνε λύτρα για τον πηγαίο κώδικα του League of Legends

*
Η Riot Games εξέδωσε μια ανακοίνωση σχετικά με την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε πρόσφατα, διαβεβαιώνοντας πως δεν εκτέθηκαν τα δεδομένα των παικτών της.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως εκλάπησαν οι πηγαίοι κώδικες των League of Legends και Teamfight Tactics, από μια ομάδα hackers που επικοινώνησε μαζί της μέσω email, για να ζητήσει… λύτρα. Σχετικά με αυτό, η Riot εμμένει κάθετη στο ότι δεν σκοπεύει να ενδώσει. Σημείωσε επίσης πως, δεδομένης της κατάστασης, στο προσεχές μέλλον καθίσταται αδύνατη η κυκλοφορία καινούργιου περιεχομένου για τους δύο συγκεκριμένους τίτλους της.

Συνεχίζοντας, η Riot ανέφερε πως ενδέχεται να προκύψουν νεότερα cheats, αλλά και ανολοκλήρωτα modes που περιέχονται στον πηγαίους κώδικες των δύο τίτλων, ως συνέπεια της κλοπής τους. Ολοκληρώνοντας υποσχέθηκε μια πλήρη και λεπτομερή αναφορά όλου του συμβάντος, στο άμεσο μέλλον. Στο μεταξύ, η ίδια και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ερευνούν την υπόθεση και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για τις τελευταίες εξελίξεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*