Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θύμα hacking έπεσε η Bandai Namco

*
Ένα σοβαρό θέμα φέρνει στο φως η Bandai Namco, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε πως έπεσε θύμα hacking, με τους δράστες να υποκλέπτουν σημαντικά δεδομένα της εταιρείας. Όπως παρουσίασε το VGC, η Bandai Namco αναφέρει πως στις 3 Ιουλίου 2022 η εταιρεία έπεσε θύμα μιας μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα κεντρικά συστήματα της εντός της Ασίας, αυτή η επίθεση δεν αφορά τα τμήματα της στην Ιαπωνία. Η εταιρεία προχώρησε αμέσως στα καταλληλά μέτρα, ώστε να αποτρέψει σοβαρότερη ζημιά.

Η Bandai Namco προειδοποιεί πως υπάρχει πιθανότητα να έχουν διαρρεύσει πληροφορίες πελατών από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εντός της Ασίας. Από πλευράς της, η εταιρεία εξετάζει την πιθανότητα αυτή, καθώς και το κίνητρο για την κίνηση αυτή που την χαρακτήρε ως “ανάρμοστη”. Η Bandai Namco ζήτησε συγνώμη για το οπουδήποτε θέμα προκλήθηκε από την επίθεση και υπόσχεται να βελτιώσει τα συστήματα ασφαλείας της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*