Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θύμα hacking έπεσε το customer support site της 2K Games

*
Η 2K Games γνωστοποίησε ότι, η ιστοσελίδα για το customer support της εταιρείας έπεσε θύμα hacking, αναγκάζοντας την να ρίξει την σελίδα μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού της, στο Twitter αναφέροντας πως παρατηρήθηκε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες που καλύπτει η εξυπηρέτηση πελατών, έχοντας ως αποτέλεσμα την αποστολή κακόβουλων links σε ανυποψίαστους χρήστες. Η 2K Games προειδοποίει τους χρήστες να αγνοήσουν τα emails και τα links που ενδεχομένως λάβουν από το customer support της εταιρείας. Εάν κάποιοι χρήστες έπεσαν θύμα της συγκεκριμένης απάτης, η 2K Games συνιστά να προχωρήσουν σε άμεση αλλαγή των διαπιστευτηρίων τους, την ενεργοποίηση του two-factor authentication και να καθαρίσουν ότι προσωπικά στοιχεία μπορεί να έχουν αποθηκευμένα στον browser τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*