Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτική σειρά και παιχνίδι Assassin's Creed ετοιμάζουν η Ubisoft και το Netflix (trailer)

*
To Netflix δείχνει συνεχώς την αποφασιστικότητά του να εδραιωθεί στον χώρο του gaming. Αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward showcase, ανακοινώθηκε μια νέα συνεργασία ανάμεσα στη γαλλική εταιρεία και την πλατφόρμα streming, στο πλαίσιο της οποίας θα κυκλοφορήσουν τρεις τίτλοι, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Netflix. Πέρα από ένα νέο Assassin’s Creed, υπάρχει το Valiant Hearts 2 και το Mighty Quest.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε τη σειρά Assassin's Creed που αποτελεί συμπαραγωγή των Ubisoft, Ubisoft Film & Television και Netflix, η βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δημιουργίας. Ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια και showrunner θα είναι ο Jeb Stuart. Στο cast μετέχουν οι ηθοποιοί Jason Altman και Danielle Kreinik.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*