Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεπαρουσιάστρια δέχεται πυρά επειδή αστειεύτηκε εις βάρος 13χρονου πρωταθλητή που τερμάτισε το Tetris στο NES (video)

*
Μια τηλεπαρουσιάστρια του Sky News βρίσκεται στο επίκεντρο λογοκρισίας, ύστερα από ένα ιδιαίτερα άκομψο σχόλιο που έκανε εις βάρος ενός 13χρονου πρωταθλητή του Tetris.

Τον Δεκέμβριο του ’23, ο Willis Gibson έγινε ο πρώτος άνθρωπος που τερμάτισε το original Tetris του Nintendo Entertainment System, φτάνοντας στη λεγόμενη kill screen που παγώνει το παιχνίδι. Το kill screen είχε προηγουμένως επιτευχθεί μόνο από AI, φτάνοντας το παιχνίδι στο σημείο που δεν μπορεί πια να παραγάγει άλλα κομμάτια, με αποτέλεσμα να παγώσει.

Η 51χρονη Jayne Secker κάλυψε το θέμα για το Sky News, λέγοντας πως “ως μητέρα, θα έλεγα να απομακρυνθεί από την οθόνη, να βγει έξω και να πάρει λίγο φρέσκο αέρα. Το να νικήσεις το Tetris δεν είναι στόχος ζωής”. Όπως θα περίμενε κανείς, το άστοχο σχόλιό της βρέθηκε αντιμέτωπο με αυστηρή κριτική.

Ο Jimmy Bowers της Sumo Digital έγραψε ότι “ως πατέρας, μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως αν ο Kit κέρδιζε ένα ανίκητο παιχνίδι και έθετε παγκόσμιο ρεκόρ στα 13 του, θα ήμουν απεριόριστα περήφανος. Αυτό το σχόλιο είναι απαρχαιωμένο και άκομψο και προσπαθεί να μειώσει ένα παιδί. Έχω μείνει άφωνος”.


Η Becky Frost της Rare έγραψε ότι “το να νικήσεις το Tetris δεν είναι στόχος ζωής για ‘σένα. Πόσα παγκόσμια ρεκόρ έθεσες όταν ήσουν 13 ετών; Τι μικρόμυαλος και απαίσιος τρόπος να μειώσεις το επίτευγμα ενός παιδιού. Ως μητέρα θα ήμουν απίστευτα περήφανη. Αυτό που έκανε χρειάστηκε ταλέντο και αποφασιστικότητα”.

Μεταξύ των όσων σχολίασαν το περιστατικό είναι και η μητέρα του Gibson, η οποία δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα λόγια της Secker. Πρόσθεσε επίσης πως “(Ο Gibson) κάνει και άλλα πράγματα εκτός από το να παίζει Tetris”. 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*