Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την άνοιξη του 2024 η κυκλοφορία του Assetto Corsa 2

*
Το sequel του επιτυχημένου racing simulator Assetto Corsa, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014, αναμένεται επίσημα να λανσαριστεί την άνοιξη του 2024. Τα νέα έρχονται μέσα από τα νεότερα οικονομικά αποτελέσματα της Digital Bros – της μητρικής εταιρείας των Kunos Simulazioni (developer) και 505 Games (publisher).

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως το Assetto Corsa 2 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2024, όμως τώρα πλέον έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το αναμενόμενο ντεμπούτο του. Εκτός αυτού, η Digital Bros έκανε γνωστό ότι ο πρώτος τίτλος ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 28 εκατομμύρια κόπιες, μετρώντας περισσότερα από 104 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τίποτα από το Assetto Corsa 2. Με δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό του 2024, ίσως να δούμε το πρώτο του trailer πριν από το κλείσιμο του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*