Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα η closed beta του XDefiant της Ubisoft (video)

*
Η Ubisoft αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα «τρέξει» η closed beta για το XDefiant, το νέο δωρεάν shooter της. Τα νέα αναρτήθηκαν στο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter και μάλιστα αποκαλύφθηκε πως στις 13 Απριλίου θα γίνει και μια ειδική εκδήλωση που θα αποκαλύψει περισσότερα για το gameplay του και θα επιτρέψει σε όλους να δουν ένα full showcase match. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δοκιμάσουν από εκείνη τη στιγμή και έως τις 23 Απριλίου το νέο game για να πάρουν μια πρώτη γεύση.



Το ενδιαφέρον της closed beta είναι πως θα «τρέξει» χωρίς περιορισμούς, οπότε όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν μέχρι και να κάνουν live stream τη δράση του. Η έκδοσή αυτή θα προσφέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και επιβραβεύσεις, όπως όπλα και character skins που μπορούν να μεταφερθούν σε όλες τις μετέπειτα φάσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*