Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε τα Days of Play της Sony, σύμφωνα με αξιόπιστο Insider

*
Σύμφωνα με νέα ανάρτηση στο Dealabs, η Sony θα πραγματοποιήσει ένα νέο Days of Play event για τις 29 Μαΐου 2024 και θα διαρκέσει ως τις 12 Ιουνίου. Ο πάντοτε αξιόπιστος leaker billbil-kun "αποκάλυψε" και ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενδεχόμενες προσφορές που θα τρέξουν την περίοδο εκείνη. Περιμένει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα επαναληφθεί η περσινή έκπτωση για όλα τα πακέτα του PlayStation Plus.

Ακόμα, υποστηρίζεται ότι θα υπάρξουν εκπτώσεις στην τιμή του PS5, του PlayStation VR2 αλλά και του DualSense με την τιμή του τελευταίου στις ευρωπαϊκές αγορές να είναι €49,99. Όσον αφορά τα παιχνίδια που θα διατίθενται με έκπτωση, το God of War και Horizon Zero Dawn θα πωλούνται έναντι €9,99.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*