Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια του Call of Duty: Modern Warfare II (trailer)

Η Activision και η Infinity Ward ανακοίνωσαν ότι τα αποκαλυπτήρια του Call of Duty: Modern Warfare II θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ώρα 20:00. Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Call of Duty: Modern Warfare II θα λανσαριστεί στις 28 Οκτωβρίου 2022 και αναμένουμε να μάθουμε σε ποιές πλατφόρμες. Θα συνοδεύεται από το Call of Duty: Warzone 2, τη νέα έκδοση του δημοφιλούς battle royale.

Όπως πιθανό να θυμόσαστε, η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό trailer, που παρουσιάζει μια γιγαντιαία διαφημιστική "αφίσα" του Call of Duty: Modern Warfare II. Αυτή έχει επιφάνεια 90.000 τετραγωνικά πόδια και είναι τυλιγμένη σε ένα φορτηγό πλοίο. Με κάποια από τα πλάνα εμφανίστηκε και ο operator Simon "Ghost" Riley. Όταν το πλοίο δένει στην απβάθρα, αποκαλύπτεται μια ακόμα εικόνα, που συνδυάζεται αρμονικά με την "αφίσα". Επιπλέον, video που έχε τραβηχτεί από drone κατά τη διάρκεια του πλου, μας προσφέρεε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην ομάδα του παιχνιδιού, την "Task Force 141".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*