Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιτάνια Konami: Δεν ανέφερε καν το όνομα του Hideo Kojima στο πρώτο video-αφιέρωμα στη σειρά Metal Gear Solid

*
Η Konami έδωσε σάρκα και οστά στο video-αφιέρωμα για το Metal Gear Solid και στο πρώτο επεισόδιο ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια: το όνομα του Hideo Kojima! Ο David Hayter συμμετέχει σε αυτό το αφιέρωμα στη θρυλική σειρά, καθώς έδωσε τη φωνή του σε Solid Snake, Naked Snake και όχι μόνο. Στο αφιέρωμα υπάρχουν αναφορές σε διάφορα σημεία και χαρακτήρες, ωστόσο ο άνθρωπός πίσω από την ιδέα του franchise, δεν αναφέρεται πουθενά.

Για τους γνώστες της κατάστασης, η εξέλιξη αυτήν δεν είναι έκπληξη, μιας και το 2015, οι δρόμοι Konami και Hideo Kojima χώρισαν με άσχημο τρόπο. Έκτοτε, η σειρά περνάει κρίση και μετά το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, η μετέπειτα πορεία του franchise είναι υπό αμφισβήτηση. Το MGS Survive κυκλοφόρησε το 2018 και συγκέντρωσε τις χειρότερες βαθμολογίες στην ιστορία του franchise και αυτή τη στιγμή η ιαπωνική εταιρεία προσπαθεί να αναβιώσει το Snake Eater.


Αξίζει μεν να σημειωθεί πως στο video αφιέρωμα δεν αναφέρεται κανένα όνομα, ωστόσο η παράλειψη της παραμικρής αναφοράς στο Kojima δείχνει… μικρότητα, για να το πούμε κομψά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*