Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για τη Free Radical Design

*
Τελικά οι απειλές της μητρικής Embracer Group, πραγματοποιήθηκαν και η Free Radical Design, developer του TimeSplitters έκλεισε και επίσημα. Το κλείσιμο έρχεται μόλις δύο χρόνια μετά τις αλλαγές που έκανε στο στούντιο η Embracer.

Αν δοκιμάσετε να μπείτε στο site του στούντιο θα δείτε το μήνυμα “404 Company Not Found :-(». Οι πρώτες αναφορές για κλείσιμο είχαν γίνει γνωστές τον Νοέμβριο. Τώρα, λίγο περισσότερο από ένα μήνα από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση, πρώην εργαζόμενοι ποστάρουν στο LinkedIn, επιβεβαιώνοντας το τέλος της εταιρείας.


«Η Free Radical Design ήταν χώρος δημιουργικότητας, αλλά δυστυχώς, μπήκαμε κι εμείς σε μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα θυμάτων μιας προβληματικής βιομηχανίας όπου ολόκληρα στούντιο αντιμετωπίζονται ανταλλακτικά γρανάζια σε ένα άψυχο μηχάνημα που δεν στηρίζεται σε τίποτα άλλο εκτός από τις τιμές των μετοχών», γράφει το πρώην στέλεχος Kevin Ellis. «Σε όλους όσους δάνεισαν τις δεξιότητες, την αφοσίωση και τη δημιουργικότητά τους, είστε ο χτύπος της καρδιάς τηςFree Radical Design».

Σύμφωνα με όσα ποστάρονται στο LinkedIn, 80 άτομα είναι πλέον άνεργα μετά το κλείσιμο του στούντιο. «Λοιπόν, αυτό ήταν, σήμερα ήταν επίσημα η τελευταία μέρα μας στη Free Radical Design και ένα ολόκληρο στούντιο (λίγο πάνω από 80 άτομα) μένει χωρίς δουλειά», αναφέρει άλλο ένα στέλεχος. «Ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω με όλους εδώ. Υπάρχουν μερικοί εξαιρετικά ταλαντούχοι άνθρωποι που τώρα έχουν ανάγκη από δουλειά».

Η Free Radical Design έκλεισε χωρίς να έχει βγάλει κανένα παιχνίδι μετά τις αλλαγές που έγιναν στη δομή της. Η εταιρεία δούλευε για το νέο TimeSplitters.
Άλλος ένας κρίκος σε μια δυσοίωνη αλυσίδα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*