Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για την E3

*
Η E3, το μεγαλύτερο ετήσιο event της βιομηχανίας του gaming, αποτελεί πλέον παρελθόν, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια The Entertainment Software Association (ESA).

"Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες διοργάνωσης ενός event που βρισκόταν στο επίκεντρο της βιομηχανίας των video games στις Η.Π.Α. αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, η ESA αποφάσισε να δώσει τέλος στην E3", δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Stanley Pierre-Louis.


"Γνωρίζουμε ότι ολόκληρη η βιομηχανία, οι παίκτες και οι δημιουργοί έχουν μεγάλη αγάπη για την E3. Μοιραζόμαστε αυτή την αγάπη. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να πούμε αντίο σε μια τόσο αγαπημένη εκδήλωση, αλλά είναι το σωστό να κάνουμε, δεδομένων των νέων ευκαιριών που έχει ο κλάδος μας να προσεγγίσει fans και συνεργάτες".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jim P
    • Με την Ε3 μεγάλωσα, με την Ε3 ψαχνόμασταν με Live Streaming πριν καν λανσαριστεί το youtube. Με την Ε3 έκανα τα καλύτερα ξενύχτια. Πλάνα στο καλεντάρι, άδεια από τη δουλειά, προμήθειες για ολονυκτίες ή να θυμηθώ που περιμέναμε πως και πως τα περιοδικά του φθινοπώρου που είχαν όλα τα νέα της έκθεσης.
      Ένα κεφάλαιο έκλεισε, και πραγματικά χαίρομαι που ήμουν μέρος του.

*